jueves, 31 de julio de 2014

ErotizHADAS


Enlace: http://youtu.be/HNtbAQD9I7k
Una antología de 30 mujeres poetas espectaculares que han sabido moverse por la delicada línea del erotismo. Una publicación de Unaria ediciones en la que puedes elegir entre dos portadas distintas y adquirir sin gastos de envío en nuestra web http://www.unariaediciones.com

lunes, 28 de julio de 2014

martes, 22 de julio de 2014

Este mundo es muy duro para las mujeres: P.G. Wodehouse


"Dios mío, si una no puede tomarse ni un respiro en Antibes sin que su prometido se lo tome a mal y comience a actuar como un viejo mormón. Me esta pareciendo que este mundo es muy duro para las mujeres"
de Historia de Webster de Pelham Grenville Wodehouse (P.G. Wodehouse)

domingo, 20 de julio de 2014

sábado, 19 de julio de 2014

Cuentos perturbadores (segunda sesión)


Segona sessió de Contes Perturbadors. En aquesta ocassió, "La Heroina" de Patricia Highsmith en la veu de l'actriu Marta Tricuera i l'anàlisi i debat de l'escriptor i professor David Roas.
Un bon vi, servit al començament, va servir per fer més càlid l'ambient.jueves, 17 de julio de 2014

Ciencia y ficción de los asesinos en serie


Lluís Borràs, psiquiatre "A les presons només hi ha pobres i malalts".

Paco Camarasa de Libreria Negra y Criminal ens va fer un resum del que ha estat la novel·la criminal pel que fa als assassins en sèrie. El Doctor Borràs va compartir la seva experiència al camp de la medicina forense i de presons i ens va parlar dels casos més sonats i coneguts per tots.


martes, 15 de julio de 2014

PROJECT SHCHEHEREZADE : EL GÈNERE A LA LLENGUA I A LA XARXA


Reunits: els videos i l'article publicat a la revista de humanidades Sarasuati:
Al canal de Youtube: https://www.youtube.com/user/DRACMAYCAT
i l'article:

PROJECT SCHEHEREZADE: PROJECT SHCHEHEREZADE : EL GÈNERE A LA LLENGUA I A...: EL DEBAT DEL 19 D'ABRIL 2014: EL GÈNERE A LA LLENGUA I A LA XARXA amb Susanna Tisler Steiner i Manel Aljama ...

(I també a Facebook)

sábado, 12 de julio de 2014

Llibres & Company amb Lourdes Prat: Care Santos i recomanacions de Manel Aljama


Les meves recomanacions surten després de la Care i el seu "Desig de xocolata", cap el minut 30.
URL del programa del divendres 11 de juliol: http://www.andorradifusio.ad/media/desig-de-xocolata-i-obres-inedites-de-pepe-rubianes

Web de Llibres & Company:  http://www.andorradifusio.ad/programes/llibres-company

I recordeu, Lourdes Prat, Llibres & Company de 11 a 12 de dilluns a divendres.


viernes, 11 de julio de 2014

Presentación de "Pena máxima" de Santiago Roncagliolo


Segunda visita del escritor peruano a Librerío de La Plata, esta vez junto al periodista Matías Néspolo, para conversar sobre su última novela "La pena máxima" publicada por Alfaguara.  Una vez más Librerío de La Plata demuesta su buen hacer y su esquisitez lliteraria.   Un debate muy interesante, con el fútbol de fondo,  en torno a la historia más triste de las naciones del sur de América: dictadura, torturas, secuestro de niños.

jueves, 10 de julio de 2014

Adéu, Josep Forment


Vaig tenir el plaer d'assistir al seu últim acte públic: La presentació oficial de l'Associació "En Negre". També he estat dels últims o potser l'últim en fer-li una foto. És clar, no ho sabia. Vam quedar que em trucaria per parlar de llibres i potser, de la meva novel·la. Un home de lletres, un editor, una d'aquelles persones que es troben a faltar.   S'haurà reunit amb el Rubianes?   Espero que sí.   No us perdeu  "Después de despedirme" amb els textos de Pepe Rubianes editats per Josep Forment a través de Alrevés Editorial.

Com diuen els teus companys: "La mort no interromp res, Josep".   Què faràs allà, amb Vehí, Rubianes i tants d'altres?

miércoles, 9 de julio de 2014

Presentació Oficial de l'Associació En Negre


Este verano los artículos del viajero se publican al unísono con elviatger.   Si hay algún problema con el idioma, por favor haz servir el traudctor que venga incorporado en tu browser.


el viatger de les lletres: Presentació Oficial de l'Associació En Negre: A la Biblioteca Vapor Vell de Barcelona es va fer la presentació de l' Associació En Negre ,  nascuda l'any anterior.   Aquesta a...

viernes, 4 de julio de 2014

Entrevista amb Ràdio Andorra con Lourdes Prat


Agraït per totes les entrevistes fetes fins ara i en especial d'aquesta. M'he sentit com a casa. Parlar de llibres, de vivències i de literatura.

URL del programa: http://www.andorradifusio.ad/media/manel-aljama-henry-govani-aguiar-i-juan-nadal
URL del fitxer: http://videos.rtva.ad/media/llibres_company_d_02-07-2014.mp3

Minut 4:30

Agraïment a Facebook:

miércoles, 2 de julio de 2014

Lecturas recomendadas verano 2014


Durante el periodo estival este bloc comparte contenidos con El Viatger de Les lletres.  Si exprimenta alguna dificultad, por favor, utilice el traductor que proporciona blogger o el propio navegador (Chrome, Firefox, etc).

el viatger de les lletres: Lectures recomanades per l'estiu 2014: Són lectures recomanades. No considero el llibre com una moda o un "kleenex", així que veureu alguns que no són d'aquest an...